Så er det officielt: Kutcher ny stjerne på Two and a Half Men

Så er spekulationerne ovre – Ashton Kutcher er nu officielt ny superstjerne på Two and a Half Men i stedet for fyrede Charlie Sheen.
Som tidligere skrevet her på tvserie.dk, bliver det Ashton Kutcher, der skal tage over efter skandaleramte Charlie Sheen på USAs største komedieserie, Two and a Half Men.
Efter mange ugers gætterier og spekulationer meldte CBS og Warner Bros. her til aften dansk tid endelig ud, at Kutcher har skrevet under. Og den talentfulde skuespiller glæder sig rigtig meget til dette nye kapitel i karrieren.
– Jeg kan næsten ikke vente med at skulle arbejde med det her vanvittigt talentfulde hold på to en halv, og jeg tror at vi kan fylde scenen med så mange grin, at de kommer til at give ekko i seernes stuer, siger Ashton Kutcher ifølge deadline.com.
Kutcher er godt klar over, at det er store sko, han skal fylde efter superstjernen Charlie Sheen, men vil angribe rollen på sin helt egen måde.
– Jeg kan ikke erstatte Charlie Sheen, men jeg vil arbejde min røv i laser for at underholde vores fans, siger Ashton Kutcher.
Også seriens skaber Chuck Lorre, der var mål for Charlie Sheens mere eller mindre perfide verbale angreb, er begejstret ved udsigten til at få et nyt ansigt med i Two and a Half Men.
– Vi er så heldige at få en så talentfuld, positiv og i det hele taget bare bemærkelsesværdig person som Ashton Kutcher ind i familien, siger Chuck Lorre og tilføjer:
– Oven i det så følger et dybt suk af lettelse ved tanken om, at vores lille familie bliver sammen. Hvis jeg var lykkeligere, var det ulovligt, siger Lorre.
33-årige Ashton Kutcher fik sit store gennembrud i komedieserien That 70’s Show, hvor han spillede Michael Kelso i otte sæsoner. Siden da har han spillet med i en række Hollywood-produktioner, primært romantiske komedier, samt været producent og vært på MTV programmet Punked.
Produktionen af den kommende sæson af Two and a Half Men begynder til sommer, så niende sæson forventes at ramme tvskærme verden over til efteråret.