Så er TV-Tom Cruise endelig fundet!

Når filmen The Firm bliver omsat til tvserie i 2012 bliver det ikke med Tom Cruise i rollen som den unge advokat Micth McDeere, der kommer i problemer med nogle skumle typer i det advokatfirma, der lige har ansat ham. Det bliver i stedet en anden, og noget mindre kendt filmskuespiller, Josh Lucas, der tager hovedrollen.
Josh Lucas har du set i store roller i film som Poseidon, om et krydstogtsskib der bliver væltet af en kæmpebølge, den første af de to film om Hulk og senest overfor Matthew MaConaughey i The Lincoln Lawyer.
Men nu tager Josh Lucas altså en pause fra filmene for at spille hovedrollen i tvserie-udgaven af The Firm, der bliver sendt på tvstationen NBC efter nytår. Det skriver aoltv.com.
Angiveligt vil tv-udgaven af The Firm dog ikke være en gentagelse af filmen, men i stedet foregå ti år efter de begivenheder, der fandt sted i filmen. Altså efter Tom Cruise nedlagde det lyssky advokatfirma i Memphis. I stedet følger vi den lille McDeere-families forsøg på at vende tilbage til et normalt liv – blandt andet efter at have levet nogle år med falske navne under vidnebeskyttelse.
Men det er måske ikke så nemt at slippe af med fortiden, når man har lagt sig ud med advokaterne for en mægtig gangsterfamilie i Chicago.
Både filmen The Firm og til dels tvserien vil basere sig på bogen af samme navn, som John Grisham har skrevet. Tvserien har været på vej til at blive lavet i årevis. Seneste hos tvstationen CBS hvor den dog blev lukket allerede inden der blev indspilet et pilot-afsnit.