Sæson 7 af Game of Thrones bliver kort og forsinket

· 1 min læsning
Sæson 7 af Game of Thrones bliver kort og forsinket
(c) HBO

i Game of Thrones sæson 7 er vinteren – efter seks år – endelig nået til Westeros. Og ligesom sne altid forsinker DSB, så kommer det også til at ske for HBO.
Derfor får du nok ikke Game of Thrones sæson 7 i foråret af 2017, selvom foråret ellers traditionelt har været premieretid for fantasy-serien, de sidste seks år.
-Vi har ikke en premieredato endnu, men det bliver formodentlig en anelse senere. For i slutningen af denne sæson ankom vinteren, og det betyder, at solskin ikke rigtig er brugbart for os mere. Derfor har vi skubbet det hele lidt, så vi kan få noget grumt, gråt vejr, selv på de mere solbeskinnede steder hvor vi optager, siger seriens to bagmænd, David Benioff og D.B. Weiss, til podcasten UFC Unfiltered.

Sæson 7 af Game of Thrones bliver forkortet

Og ikke nok med, at sæson 7 af Game of Thrones bliver forsinket, så bliver den også forkortet. Det bliver begge seriens sidste to sæsoner sandsynligvis.
For helt fra begyndelsen har det været meningen, at hele Game of Thrones-fortællingen skulle vare omkring 75 timer i alt. Og det er stadig målet, siger seriens to skabere, der insisterer på ikke at ville trække serien ud, alene fordi den er populær.
-Vi snakker om to sæsoner mere. Stort set fra begyndelsen har vi snakket om at fortælle historien på 70-75 timer, og det er også det vi ender med. 73 ligner det lige nu, siger David Benioff til Deadline.com.
Game of Thrones har brugt de første ca 6o timer på de seks første sæsoner, så derfor tyder det på, at de sidste to sæsoner går fra 10 afsnit i hver, til seks eller syv afsnit.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning