Sæsonfinalen af The Walking Dead sætter nye rekorder

Sidste afsnit af The Walking Dead sæson 2 satte endnu engang rekord. Det er tredje gang serien sætter nye standarder for hvor mange seere en tvserie på amerikansk kabel-tv kan samle.
Zombie-serien har haft en hård sæson hos anmelderne, der jævnligt har kaldt serien kedelig. Men seerne er ligeglade. For det første afsnit af sæson to af The Walking Dead satte seer-rekord. Den rekord blev slået da serien vendte tilbage efter vinterpausen, og nu er den altså slået igen.
10,5 millioner seere tændte tv’et, da det 13. og sidste afsnit i seriens 2. sæson løb over tvskærmene søndag aften i USA. 9 millioner så med da afsnittet blev vist første gang, og yderligere halvanden million tændte til den sene visning af episoden, skriver Variety.com.
Den tidligere rekord, som altså også tilhørte The Walking Dead, lød på lige over 8 millioner seere. The Walking Dead er allerede forlænget så der kommer endnu en sæson – formodentlig til efteråret.
DR HD viser The Walking Dead, og er et par afsnit bagefter den amerikanske tvstation, så du kan stadig nå at få afslutningen på dramaet med. Det foregår hver søndag aften på DR HD.
Slutningen på The Walking Dead markerer starten for en anden populær serie, nemlig Mad Men, der vender tilbage med nye afsnit på næste søndag. Ugen efter er det så den amerikanske udgave af Forbrydelsen, The Killing, der tager hul på sæson 2. Kort sagt: Masser af drama i høj kvalitet i de kommende uger.