Scandal: En af stjernerne kommer ikke tilbage i sæson 2

En af de positive bekendtskaber i den netop overståede tvsæson var serien Scandal, som debuterede sent og kun nåede syv afsnit. Men det var nok til, at serien blev forlænget med endnu en sæson, som efter planen skal begynde til efteråret.
Men det er ikke hele rollebesætningen, som blandt andet tæller Joshua Malina, Kerry Washington og Tony Goldwyn, der får lov at komme tilbage når den 13 afsnit lange sæson to af Scandal skal optages.
Henry Ian Cusick, som spillede en større rolle som Desmond Hume i de senere sæsoner af Lost, har nemlig ikke fået sin Scandal-kontrakt forlænget. Men det er nu ikke fordi han har gjort det dårligt.
– Henry Ian Cusick er sådan en fantastisk fyr. Men som serien udvikler sig er hans rolle mindre og mindre med og det fortjener han ikke. Så jeg føler ikke jeg vil holde ham tilbage fra at lave andre ting, fortæller skaberen af Scandal, Shonda Rhimes, til tvguide.com.
Det lyder unægtelig som en noget dårlig forklaring, men det er dog tydeligt, at Cusics rolle som advokaten Stephen Finch blev mærkbart mindre som første sæson af Scandal skred frem.
Scandal handler om Olivia Pope, der er specialist i at fikse problemer for højt profilerede klienter – herunder den amerikanske præsident. Til sin rådighed har hun et hold af dygtige medarbejdere med hver deres spidskompetencer. Sæson 1 af Scandal har vært vist herhjemme fra Kanal 4.
En anden af skuespillerne i Scandal er til gengæld blevet forfremmet, frem mod den ny sæson. Joshua Malina, kendt fra The West Wing, er nemlig blev opgraderet fra en mindre tilbagevendende rolle til at han får en fast plads i sæson 2 af Scandal.
Tvkanalen ABC har foreløbig bestilt 13 afsnit mere af Scandal til sæson 2.