Se de første 4 sæsoner af Mad Men på 7 minutter

Det er halvandet år siden Mad Men sidst var på skærmen, så det kan være svært at huske hvad der egentlig er sket i 60’ernes reklameverden, siden vi sidst besøgte Don Draper, Peggy og alle de andre.
Online-magasinet Slate har kondenseret de første fire sæsoner af den Emmy-vindende serie til en 7 minutter lang video. På den måde kan du blive frisket op på hvad der er sket i serien siden begyndelsen, uden du behøver se alle de 52 afsnit, der har været sendt hidtil.
Den nye sæson af Mad Men har premiere i aften i USA. Det sker med et dobbeltafsnit, der skal sætte tonen for den længe ventede femte sæson af serien. Det første afsnit hedder A Little Kiss, og vanen tro dækker titlen også over en bærende handling i afsnittet. Så forvent et kys mellem nogle af de centrale personer, som alle vender tilbage i den nye sæson.
Jon Hamm spiller stadig Don Draper, Elisabeth Moss spiller Peggy, og January Jones er også med som Drapers ekskone Betty. Jon Hamm har tidligere antydet, at der også vil være en udvikling mellem Don Draper og Christina Hendricks rolle som Joan i den kommende sæson.
Se den syv minutter lange video her: