Se første trailer med Will Ferrell i The Office

Fans af tvserien The Office kan godt begynde at glæde sig, for fire afsnit med Will Ferrell venter lige om hjørnet – se den første trailer her.
Som tvserie.dk tidligere har fortalt, så forlader Steve Carell tv showet The Office efter denne sæson, til trods for at NBC i sidste uge forlængede aftalen med endnu en sæson, seriens ottende.
Tidligere gik rygterne på at stjernen Will Ferrell (Starsky & Hutch, Zoolander, Semi-Pro) decideret skulle afløse Carell i tvserien, hvilket dog ikke er tilfældet. Sandt er det dog, at Ferrell spiller med i fire afsnit, hvor han spiller en ny kontor-manager, der hurtigt viser sig at være – mindst – lige så upassende som Steve Carell.

Steve Carell forlader The Office efter denne sæson.


Will Farrell og Steve Carell, der også lavede komedien Anchorman: The Legend of Ron Burgundy sammen, er gode venner privat, hvilket kan være en af årsagerne til, at Ferrell træder til for dermed at tage lidt af opmærksomheden omkring Carells farvel til den serie, han har været en succesfuld del af i syv sæsoner.
Se den officielle NBC teaser for det første af fire Will Ferrell afsnit her – afsnittet får amerikansk premiere den 14. april: