Se de første officielle Two and a Half Men-billeder med Ashton Kutcher

For et par måneder siden tweetede den nye ‘Men-stjerne Ashton Kutcher det første billede af ham sammen med med seriens to andre stjerner, Angus T. Jones og Jon Cryer.
Nu har CBS offentliggjort de første officielle billeder fra den kommende sæson af den populære serie. Aldrig før har en kommende sæson af en k0medie fået så stor omtale – og har været så ventet – som tilfældet er med Two and a Half Men.
Men vi kommer til at vente til den 19. september, før vi finder ud af, hvordan Chuck Lorre og forfatterne bag serien får skrevet Charlie Sheen ud og Ashton Kutcher ind. 19. september er nemlig datoen, hvor første afsnit af den nye sæson sendes på amerikansk tv, og dermed kommer vi herhjemme til at vente yderligere et par måneder på at se Kutchers debut i serien.
Så længe skal du dog ikke vente på at se de første billeder med den nye trio. Billedet herunder blev således allerede offentliggjort i sidste uge:

Den nye sæson af Two and a Half Men får premiere den.. - rigtigt, 19. september.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Udover billedet her har CBS også netop offentliggjort den nye version af det berømte intro-billede foran det røde gardin, hvor du i nu otte sæsoner har hørt Sheen, Jones og Cryer synge ‘men men men men, manly men men men’.
Nu er det dog den nye dreng i klassen, der indtager midterrollen i stedet for Angus T. Jones.

Two and a Half Men-holdet er ved at være klar til den nye sæson.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ifølge Deadline.com er billedet dog helt opstillet og ikke taget i forbindelse med indspilningen af en ny og opdateret version af den ørehængende intro-sang. Begge billeder er således udelukkende promovering af den nye sæson.
Produktionen af det første afsnit begynder i næste uge, så forvent endnu mere ‘Men-omtale i den kommende uger.
Foto: (c) CBS