Se de første 15 min af den nye Sci-fi serie Helix

På Antarktis er der en international forskningstation, hvor videnskabsmænd fra hele verden arbejder. Men da to forskere falder døde om og en tredje også er på dødens rand, opstår mistanken om at en dødlig virus er i omløb. Derfor bliver et team specialister fra CDC, Centers for Decease Control, tilkaldt for at afsløre hvad der er galt.
Sådan begynder den nys serie Helix, der er premiere på den amerikanske tv-kanal SyFy den 10. januar. So optakt til premieren har Syfy frigivet de første 15 minutter af det første afsnit, så du kan få en forsmag på hvad der er fat under isen på arktis.

Helix fra manden bag Battlestar Galactica

Helix er udtænkt af Ron Moore, som nok er mest kendt for serien Battlestar Galactica. Han har også lige færdiggjort spin off serien Caprica, inden Helix.
På rollelisten er blandt andre BIlly Campbell, der også var med i den amerikanske udgave af Forbrydelsen, The Killing. Han spiller den erfarne CDC agent som bliver sendt til Arktis – og hvis bror er en af de berørte forskere på forskningscentret.
For tiden er der ikke en overflod af science fiction serier med høj kvalitet, men det kan Helix måske lave om på. Der er i hvert fald et par kendte ansigter med, visuelle effekter af blandet kvalitet og muligheden for at det lille sygdomsudbrud, kan dække over noget meget, meget større under isen på sydpolen. Er Helix værd at se? Bedøm selv efter du har set de første 15 minutter øverst i artiklen.