Se den første trailer med Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter

Nu kan du se de første levende billeder af Mads Mikkelsen som seriemorderen Hannibal Lecter i den nye store amerikanske serie Hannibal, der snart har premiere i USA.
Den nye serie er baseret på bogen Red Dragon og der er en stærk besætning rund om Mads Mikkelsen. Både Lawrence Fishbourne og Hugh Dancy spiller bærende roller i serien, der også byder på andre store serie-stjerner i den 13 afsnit lange første sæson.

Mange kendte ansigter i Hannibal

Du kan glæde dig til at se Gillian Anderson, der brød i gennem i The X-Files, Lance Henriksen fra både Aliens-filmen og serien Millennium, Gina Torres fra Firefly og Suits samt komikeren Eddie Izzard, der nok er mest kendt fra Ocean’s 12 og 13 filmene overfor Brad Pitt og George Clooney.
I Hannibal spiller Mads Mikkelsen altså kannibalen Dr. Hannibal Lecter før han springer ud som seriemorder. Han hjælper agenten Will Graham (Hugh Dancy), der senere bliver hans ærkefjende, med at fange seriemordere.

Der er noget at glæde sig til

Det er der kommet rigtig godt tv ud af, hvis man skal tro skuespillerinden Gina Torres, der har fundet tid til at være med i Hannibal ved siden af hendes succes i serien Suits.
– NBC (som producerer serien) laver noget smukt og ret klogt, og de skubber virkelig til grænserne. Det er både uhyggeligt, ækelt og opmuntrende.  Og de skuespillere de har sat sammen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne og Mads Mikkelsen, de er noget af en trio, lyder det fra Gina Torres til Digital Spy.
Hannibal debuterer efter planen torsdag den 4. april i USA.