Se den nye trailer for Aaron Sorkins The Newsroom

Der er under to måneder til Aaron Sorkins (The West Wing, The Social Network) nye dramaserie The Newsroom debuterer på den amerikanske tvstation HBO.
Nu har tvkanalen sluppet en næsten to minutter lang trailer fra serien fri, som blev vist før det seneste afsnit af Game Of Thrones. Du kan se traileren her i bunden af historien.
I The Newsroom spiller Jeff Daniels en nyhedsvært, som er led og ked af dem måde man er endt med at lave tvnyheder på. Han vil lave dem om, så der er mindre show og mere substans – tvnyheder 2.0, som det bliver kaldt. Til hjælp har han sit hold af journalister og teknikere, men det ser ud til at bliver en hårdere kamp end som så.
The Newsroom ligner klassisk Aaron Sorkin, der har en tendens til at favorisere kloge, retskafne og hurtigtsnakkende hovedpersoner, der gør en forskel på et højere niveau. Det samme var tilfældet i The West Wing og i filmen A Few Good Men, som Sorkin også står bag. Men det ser også vittigt og underholdende ud.
The Newsroom har premiere på HBO den 24. juni. I serien har Jeff Daniels selskab af Emily Mortimer, Dev Patel, Jane Fonda, Sam Waterston og Alison Pill.
Se traileren til The Newsroom her: