Se et klip fra Nikolaj Coster-Waldaus nye amerikanske storserie!

Coster-Waldau spiller ridder i den nye stort anlagte HBO fantasy-serie Game Of Thrones.
Der er ikke sparet på noget når HBO, som også lavede Band Of Brothers og The Pacific, går i gang med episke fortællinger. Game Of Thrones foregår i et middelalderunivers, hvor syv magtfulde familier kæmper om tronen i et fjernt land. Og så er der dømt fægtekampe, konspirationer og hvad der ellers hører til et rigtigt eventyr.
Nikolaj Coster-Waldau har fået foden indenfor i den amerikanske tv-branche efter hans præstationer i serien New Amsterdam, og tv-filmen Virtuality. Og nu er han altså med i Game Of Thrones på HBO. Han spiller Jaime Lannister, fra en af de mægtigste af de syv familier, som prøver at tage magten i landet Westeros.
Coster-Waldau er med cirka midtvejs i det lidt mere end 2 minutter lange klip fra HBO.com:

Hovedrollen i Game of Thrones har Sean Bean (The Lord Of The Rings), som den pragmatiske kriger, der prøver at hjælpe den nuværende konge til at holde fast i magten. HBO beskriver Game Of Thrones som en mørk og realistisk serie, ulig hvad man ellers har set på tv i fantasy-genren.
Tvserien er baseret på bøgerne i A Song of Ice and Fire-følgetonen, af forfatteren George R. R. Martin. Første bog udkom i 1996, der er fire ude nu, og tre bøger mere på vej.
Game Of Thrones får premiere 17. april på HBO i USA, men vil hurtigt kunne ses herhjemme. Det kræver dog at du har Canal+, for betalingskanalen har allerede købt serien hjem, og den kan ses der i løbet af foråret!