Se musikvideoen der gør grin med Game of Thrones forfatters myrderi

George R.R. Martin sparer ikke på blodet i bøgerne, der danner forlæg til Game of Thrones. De populære personer bliver slagtet på stribe, mens Martin har svært ved at få skrevet nye bøger færdig. Det betyder, at HBO snart løber tør for materiale til nye sæsoner af Game of Thrones, med mindre George RR Martin får fart i skrivemaskinen.
Det kan være den her video, som The Nedist har lavet, kan give ham et skub. I hvert fald gør den tykt grin med Martins tendens til at slå bærende figurer ihjel – endda til tonerne af Tayler Swifts hit Blank Space.
I videoen får George R.R. Martin besøg af Danerys Targaryen, der godt nok er en fan-favorit, men hun risikerer stadig at blive inviteret til et rødt bryllup hvornår det skal være. Så længe det er Martin der bestemmer, er der er ingen, der kan vide sig sikre i Game of Thrones-universet.

Sæson 5 får premiere 12 april

Sæson 5 af Game of Thrones får premiere på HBO den 12. april 2015, og kan ses på HBO Nordic dagen efter afsnittet er vist i USA.
I sæson fem af Game of Thrones er Tywin Lannister død, og det samme er den unge konge Joffrey, der blev forgiftet ved sit eget bryllup i sæson 4. Nu er det Tommen Lannister der sidder på tronen. Så selv om Lannister-familien næsten har fået has på Stark-slægten ved det røde bryllup i sæson 3, så er de også selv udsatte. Kampen om magten i Westeros intensiveres og så er vinteren jo også på vej, som den har været det siden det allerførste afsnit af Game of Thrones for 5 år siden.