Se teaseren for den nye Game Of Thrones sæson 3

Den nye sæson af Game Of Thrones er hastigt på vej. Det fejrer HBO med at frigive en ny video, der løfter lidt af sløret for hvad vi kan vente i den 3. sæson af dramaet i Westeros.
Der er kun 40 sekunders glimt af Game Of Thrones, men det er de centrale figurer, der er i fokus. Men hvor længe de er det er lidt spændende. For det er ikke så længe siden, at en af forfatterne bag serien meldte ud, at der bliver slået nogle af de kendte karakterer ihjel i den kommende sæson.
– Vi får flere og flere fantastiske skuespillere hvert år og vi slår løbende nogen af dem ihjel for at lave plads. Og den tradition kommer til at fortsætte i sæson 3, siger Bryan Cogman, der er Game Of Thrones forfatter, til SciFiNow.
HBO har lovet, at nogle af afsnittene i den nye sæson bliver ekstra lange. Sæson 3 er baseret på første halvdel af bogen A Storm Of Swords og så bliver sæson 4 baseret på anden halvdel. Og fremadrettet vil Game Of Thrones i højere grad blande elementer fra A Song Of Ice And Fire bøgerne.
– Det var umuligt for os at fylde alle de store begivenheder fra bogen Storm of Swords ind i én sæson på 10 afsnit, og den tid vi har til rådighed gør, at vi ikke kan få plads til flere end 10 afsnit per sæson, forklarer Bryan Cogman om hvorfor bøgerne nu bliver delt op.
Game Of Thrones sæson 3 debuterer på HBO i USA den 31. marts.