Se traileren: Neverland - før Peter blev Pan og før Klo blev kaptajn

Den nye miniserie Neverland fortæller historien om hvordan drengen Peter og hans ældre mentor James Hook finder vej til det mystiske land Ønskeøen (Neverland). Altså historien før Peter mødte Wendy og før Klo blev kaptajn.
Miniserien er en forløber til den klassiske Peter Pan fortælling af forfatteren J. M. Barrie, og den forklarer hvordan de elskede figurer oprindeligt kom til Ønskeøen.
Peter er en ung lommetyv, der lever sammen med en bande af ligesindede, ledet af James Hook. En dag stjæler de en artefakt, der kan åbne en hemmelig portal til en helt anden verden.
På Ønskeøen findes den magtsyge kaptajn Elizabeth Bonny og hendes bande af pirater, der leder efter kilden til evig ungdom. Som kampen om Ønskeøen udvikler sig, bestemmer Peter sig for at slås mod piraternes hærgen. Men ikke alle hans venner, eller mentoren James Hook, er på hans side.
Neverland kan prale af et fint cast, der inkluderer Rhys Ifans (Notting Hill, Pirate Radio), Bob Hoskins (Hook), Keira Knightley som lægger stemme til feen Klokkeblomst og Charlie Rowe, mest kendt fra filmen Pirate Radio, som Peter Pan.
Neverland løber over skærmene i USA på tvkanalen SyFy, der i gamle dage hed The Sci-Fi Channel, i begyndelsen af december.
Se traileren til miniserien Neverland her: