Se traileren til den nye anti Sex And The City komedieserie

Var det ikke noget, at leve i sus og dus i New York og bare give den som Carrie Bradshaw og veninderne i Sex And The City?
Jo, synes pigerne, der er omdrejningspunktet i den nye komedie Girls i hvert fald.
Girls handler er en gruppe af piger, der voksede op med Sex And The City på tv, og som nu selv er rejst til New York for at gå i Carrie Bradshaws fodspor. Men det viser sig bare, at det slet ikke bare handler om dyre skoindkøb og hotte restauranter, når man skal klare sig selv i storby-junglen. Derfor er serien blevet kaldt en slags anti-Sex And The City komedie, og den kommer fra en af tidens mest succesfulde komedie-bagmænd.
Judd Apatow slog for alvor igennem som manden bag filmene Anchorman med Will Ferrell og The 40 Year Old Virgin med Steve Carell. Men før den stod på biografhit, gjorde Apatow sig også inden for tv. Dog uden specielt stor kommerciel succes.
Serierne Undeclared og Freaks And Geeks er begge meget seværdige, men ingen af dem holdt en hel sæson, før de blev pillet af programmet igen.
Nu er Judd Apatow klar til at give TV en chance mere, og det sker altså med serien Girls.
Hovedpersonen i Girls er pigen Hannah, der bor i New York, og som lige har mistet den økonomiske hjælp hun får fra sine forældre. Ud fra hendes egne beregninger har hun råd til at bo i byen i endnu 3½ dage. Måske 7 hvis hun dropper at spise frokost. Hannahs kæreste behandler hende tilmed som sexdukke mere end en kæreste, så det er småt med lyspunkterne – i hvert fald umiddelbart.
Det er tvstationen HBO, som i øvrigt også sendte Sex And The City, der viser Girls. Tvstationen kalder serien et humoristisk kig ind i de assorterede ydmygelser og triumfer en gruppe af piger i de tidligere 20’ere løber ind i.
Hovedrollen som Hannah bliver spillet af Lena Dunham, der også både instruerer og skriver serien. Judd Apatow er producer og har været med til at udvikle serien. Girls får premiere den 15. april.
Se traileren for den nye HBO komedie Girls lige her: