Seriepremierer i maj: Det skal du se

April bød på sæsonpremiere på store serier som Game of Thrones, Silicon Valley og Daredevil. Men selvom titlerne ikke er helt stå store i maj, så er der stadig gode ting at se frem til på de danske streamingtjenester. Blandt andet en helt ny serie fra komikeren Seth Rogen.

Preacher

Seth Rogen og Evan Goldberg, som stod bag Superbad, This is The End, og masser af andre komedier, har kastet sig over tv. Det sker med serien Preacher, der er baseret på en DC Comics tegneserie.
Præsten Jesse Custer (spillet af Dominic Cooper) har overnaturlige evner og han har et ærinde med gud. Så sammen med en irsk vampyr og eks-kæresten Tulip rejser han ud for at finde vorherre, så han kan tale et alvorsord med ham.

Viaplay. Premiere den 23. maj

Chelsea Handler Talk Show

Komikeren Chelsea Handler lavede tidligere på året 4 dokumentarfilm sammen med Netflix og nu får hun et fast talkshow på streamingtjenesten. Det er meningen der skal komme nye afsnit hver onsdag, torsdag og fredag. Hvert afsnit varer 30 minutter.
Netflix. Premiere den 11. maj

Grace & Frankie, sæson 2

Komedie-dramaet om Grace og Frankie har de to legendariske skuespilleinder Lily Tomlin og Jane Fonda i hovedrollerne. Det alene bør næsten være grund nok til at kigge med. Deres verden bliver vendt på hovedet, da deres to mænd mænd erklærer, at de er forelskede i hinanden. Hvordan navigerer man lige den?
Netflix. Premiere 6. maj

Bloodline, sæson 2

Kyle Chandler er i spidsen for Bloodline, der vender tilbage med sæson 2 på Netflix i maj. Det er stadig familien Rayburn der er i centrum for Bloodline, hvor den ældste bror vender tilbage til familien til et jubilæum og truer med at afsløre fortidens hemmeligheder.
Se traileren til Bloodline sæson 2 her:

Netflix. Premiere 27. maj

House of Lies, sæson 5

Don Cheadle spiller virksomhedskonsulenten og super-bullshitteren Marty Kahn, der har tjek på karrieren og rod i familien. Han manipulerer, snyder og lyver hvor han kan, hvis det hjælper karrieren, og det gør hans team også. Kristen Bell (Veronica Mars) spiller den anden hovedrolle i serien, der også har Ben Schwartz (Parks and Recreation) på rollelisten.
Cmore Play. Premiere 4. maj

Peaky Blinders, sæson 3

Cillian Murphy er tilbage som lederen af den legendariske Peaky Blinders bande, der huserede i 1919 i den engelske by Birmingham. Kort efter første verdenskrig får banden mere og mere magt, ikke mindre på grund af deres farlige og ambitiøse leder.
Cmore Play. Premiere 16. maj

Gomorrah, sæson 2

Don Pietro Savastano er en af de mest respekterede og frygtede mafiabosser på Sicilien. Men det er ikke nemt at beholde magten, når både narkosmuglere, gangstere og politifolk er ude efter familien. Gomorrah er en italiensk serie, der er mere i familie med The Wire end The Sopranos.
HBO Nordic. Premiere 11. maj