Shatner klar til Rookie Blue og Scrubs stjerne siger ja til Cougar Town

Rookie Blue handler om en flok unge politibetjente og deres hverdag på, og udenfor, jobbet som politibetjente i Toronto. I det første afsnit af den kommende sæson 3 får de besøg af en rutineret politimand i William Shatner, der i 1980’erne spillede betjenten T.J. Hooker i flere sæsoner.
Shatner er nok bedst kendt for rollen som James T. Kirk, den første kaptajn på rumskibet Enterprise i Star Trek, men har også haft succes i Boston Legal, og altså politiserien T.J. Hooker.
I Rookie Blue spiller han dog en spritbillist. Rollen begynder komisk men slutter tragisk, siger folkene bag Rookie Blue.
Den blonde Elliot fra Scrubs har også fundet et midlertidigt arbejde. Efter Scrubs har Sarah Chalke spillet med i How I Met Your Mother og den kortlivede romantiske komedieserie Mad Love.
Nu skal Sarah Chalke være med i en hel serie afsnit af den kommende sæson af Cougar Town. Det er meningen hun skal være centrum i en kærlighedshistorie overfor Brian Van Holts karakter Bobby.
Chalke arbejder samtidig på sin helt egen serie, der er under udvikling og som det er meningen skal debutere til næste efterår.