Skal Cougar Town flytte kanal for at redde livet?

Hvis det ender med at Cougar Town mister sin plads i programfladen hos kanalen ABC, så er det ikke sikkert det er slut med Cortney Cox’ komedie.
For den amerikanske kabel-kanal TBS har angiveligt allerede taget kontakt til folkene bag Cougar Town, for at høre om serien kunne været interesseret i at skifte kanal, i tilfælde af, at ABC siger nej tak til en fjerde sæson. For ABC har stadig ikke sagt et pip om deres syn på seriens fremtid, det skriver deadline.com.
– Hvis serien bliver tilgængelig , så er vi altid på udkig efter alle de muligheder der støtter vores brand, lyder det fra en talsmand fra Turner Entertainment Network, der driver kanalen TBS.
Det var også TBS som samlede Conan O’Brien op, da han på spektakulær vis mistede sin talkshow-tjans på The Tonight Show, og i stedet startede det nye talkshow Conan.
Manden bag Cougar Town hedder Bill Lawrence – det var ham som også skabte komedien Scrubs. Og netop Scrubs levede sine sidste to sæsoner på en anden kanal end der hvor den startede. Så han er i hvert fald ikke modstander af at lade en tvserie flytte plads i kanalprogrammet.