Skal The Office begynde helt forfra?

Flere af stjernerne fra The Office har enten allerede fået nyt arbejde eller også tøver de med at forlænge deres aftaler med serien. Det gør det svært for seriens skaber Greg Daniels at planlægge fremtiden, så nu undersøger han en helt ny mulighed: At reboote serien og begynde forfra. Det var Greg Daniels der lavede den amerikanske udgave af The Office, efter forlæg fra Ricky Gervais’ britiske udgave.
John Krasinski og Jenna Fischer, der spiller Jim og Pam, mangler en ny kontrakt efter denne sæson. Ed Helms, der spiller Andy Bernard gør det samme, og de seneste ugers forhandlinger har ikke givet noget resultat. Rainn Wilson (Dwight Schrute) har allerede fået nyt arbejde og det har Mindy Kaling (Kelly Kapoor) også.
Derfor arbejder Greg Daniels lige nu med en plan om at udskifte de bærende karakterer med helt nye skuespillere – eller alternativt reboote serien helt og begynde forfra med friske ansigter. Det skriver deadline.com.
Det kan være svært at forestille sig, at The Office kan fungere uden Jim og Pam. Men det var det på den anden side også med Steve Carell, der forlod The Office før denne sæson. Med så mange af de store navne i fare for at forsvinde til næste sæson, at det måske er nødvendig at begynde helt forfra, hvis der absolut SKAL være noget, der hedder the Office på tv.
Skal man tro rygterne, så venter cheferne på tvkanalen NBC med at tage en endelig beslutning, til de har set på alle de nye serier de udvikler i øjeblikket. Og hvis de ikke finder nok stærke komedie-kandidater blandt de nye shows, kan de være nødsaget til at finde på en måde at revitalisere The Office på.