Skal Will Ferrell være fuldtid på The Office?

Hollywood superstjernen Will Ferrell har udtalt, at han bliver Steve Carells permanente afløser som chef på The Office. Kilder tæt på tvserien tvivler.
Til weekendens Comedy Central Comedy Awards talte Entertainment Weekly med Will Ferrell, der har sagt ja til at optræde i fire episoder af NBC tvserien The Office. Spurgt til rygterne om en fast aftale, bekræftede Ferrell ganske overraskende, at han er permanent afløser for Steve Carell, der til sommer forlader tv showet efter syv succesfulde år.
– Ja, jeg tager over. Min karakter hedder Deangelo Vickers, og han vil på sin helt egen måde forsøge at overtage efter Michael Scott og fylde hans sko. Jeg er gode venner med Steve (Carell, red.) privat og er stor fan af showet, og af rent egoistiske årsager ville jeg gerne lave bare et afsnit sammen med ham og da de som præsenterede mig for en række ideer, sagde jeg bare ‘det lyder fedt’, fortæller altså Will Ferrell.
Spurgt ind til, om det så bare derfra blev til en fast ansættelse, bekræftede Ferrell igen:
– Ja, et helt normalt fuldtidsjob.
Se den første trailer med Will Farrell i The Officer her!
En kilde tæt på produktionen af tvserien sår dog tvivl om, hvorvidt Will Ferrell ikke bare forsøgte at tage røven på journalisten fra Entertainment Weekly – og åbner samtidig alligevel for, at det kunne blive en realitet.
– Det var højst sandsynligt en joke fra Wills side, men det vil tiden vise, siger den unavngivne kilde.

Rainn Wilson tvivler på, at han får Will Ferrell som fast kollega på The Office.


Rainn Wilson, der spiller en hovedrolle i The Office som Dwight Schrute, er dog ret overbevist om, at historierne om Will Ferrells fastansættelse bliver ved rygterne.
– Will kommer som en mulig boss, men alle ved, at han ikke bliver, for han får altså 20 millioner dollars for at lave en film, så han har formentlig vigtigere ting at give sig til, sagde Wilson til Entertainment Weekly allerede i januar.
Uanset hvad alle rygter om Will Ferrells fremtid på The Office siger, så er der angiveligt optaget forskellige afslutninger på denne syvende sæson af tvserien, så man kan rette til, når man ved, hvad superstjernen endeligt beslutter sig for.