Sopranos stjerne skal være karatelærer i The Office

Komedien The Office synger måske nok på sidste vers, men det betyder ikke, at det er slut med gæstestjerner inden vi siger helt farvel til papirfirmaet Dunder Mifflin.
Det næste kendte ansigt, der gæsteoptræder i The Office er Michael Imperioli, der slog igennem som den forstyrrede gangster Christopher Moltisanti i The Sopranos.
I The Office skal Imperioli også spille med musklerne, for han skal være sensei i den lokale karateklub, hvor Dwight Schrute (Rainn Wilson) passer sin træning. Afsnittet med Imperioli i den hårdtslående rolle kommer i løbet af foråret, der i det hele taget byder på de sidste afsnit af The Office, som går på permanent fyraften efter sæsonen – der er seriens niende.
Michael Imperioli fik både en Emmy og to Screen Actors Guild priser for sin optræden som gangsteren Christopher i The Sopranos over seks sæsoner, men han har ikke haft samme succes siden. Han havde en hovedrolle i både Life on Mars og Detriot 1-8-7, men ingen af serierne overlevede mere end en enkelt sæson.