Spartacus stopper efter næste sæson

Den kommende tredje sæson af Starz’s hitserie Spartacus – Spartacus: War Of The Damned – bliver seriens sidste. Ikke fordi serien er blevet lukket eller fordi man ikke ønsker at fortsætte historien, men fordi det er en passende afslutning, siger seriens skaber og producer, Steven S. DeKnight, til Deadline.com.
– Det var en ekstremt svær og følelseladet beslutning for mine partnere og jeg, men når alt kommer til alt, så er historien bedst tjent med at samle og fortætte al den opsparede action, der ligger i Spartacus’ fantastiske rejse, og putte den i en afsluttende og fuldstændig episk sæson, hvilket bliver en kæmpe tilfredsstillelse for alle, der har været med på turen, fortæller Steven S. DeKnight til Deadline.com.
Lige siden Spartacus fik premiere i 2010 med debutsæsonen Spartacus: Blood and Sand har den været et kæmpe hit og Starz’s største serie. I 2011 klarede serien og holdet at komme videre ovenpå det tragiske tab, som det var, da seriens hovedrolleindehaver Andy Whitfield tabte kampen mod kræften.
Men på fremragende vis kom Liam McIntyre ind og overtog rollen i anden sæson, Spartacus: Vengeance, der fik flotte seertal med mere end seks millioner seere i gennemsnit. Og selv om det gør ondt at sige farvel til en favorit, så er Starz hele på det rene med, at det er for seriens skyld, at beslutningen er truffet.
– Vi er enige med vores samarbejdspartnere i beslutningen om at afslutte serien efter Waf Of The Damned, da vi er af den overbevisning, at det er den bedste måde at bibeholde seriens integritet og sikre dens eftermæle, siger CEO hos Starz, Chris Albrecht.
War Of The Damned er ved at blive optaget i New Zealand netop nu, og bliver vist på Starz med start til januar 2013.