Stan Lee lægger vejen forbi Chuck

Når sidste sæson af Chuck løber over skærmen til efteråret, har folkene bag serien lagt op til lidt af et festfyrværkeri.
Selveste Luke Skywalker, Mark Hamill, har længe været booket til at optræde i sæsonpremieren. Siden kom Carrie-Anne Moss (Matrix) og Danny Pudi (Community) så til.
Og nu er det så blevet offentliggjort at ingen ringere end Stan Lee, tegneserielegenden over dem alle og manden bag blandt andet Spider-Man, X-Men, Fantastic Four og Hulk, lægger vejen forbi Chuck og hans venner i deres sidste sæson.
Medskaber af Chuck, Chris Fedak lægger da heller ikke fingre i mellem da han skal beskrive sine følelser omkring aftalen.
– At sige at vi er begejstrede over at få besøg af Stan Lee ville være en underdrivelse. Hans ikoniske karakterer og de episke universer han har skabt har været en inspiration for alle os her på Chuck, udtaler han til hitfix.com.
Stan Lee, der har optrådt som sig selv i mange film og tv-serier gennem årene, har senest været med i små roller i Marvels filmatiseringer af hans legendariske superhelte.