Star Trek-legende skal være med i The Big Bang Theory

De fem nørder, som udgør kernen i komedieserien The Big Bang Theory får besøg af en af deres helt store helte i et af de kommende afsnit.
For Leonard Nimoy har sagt ja til en lille rolle i det afsnit af The Big Bang Theory, som sendes på amerikansk tv den 29. marts. Nimoy var en af de bærende figurer i den legendariske originale Star Trek serie, hvor han spillede rollen som Spock.
Jim Parsons rolle som Sheldon i The Big Bang Theory er besat af Nimoy, og derfor kan vi nok vente noget af en reaktion, når de to mødes i slutningen af komediens igangværende sæson.
Siden Star Trek, der begyndte i 1966, har Nimoy haft mere end svært ved at løsrive sig fra rollen som Spock, der siden er blevet noget af en kult-figur. På det seneste har Nimoy i stedet specialiseret sig i at lægge stemmer til animerede figurer, men han havde for to år siden en rolle, der fyldte 8 afsnit af sci-fi serien Fringe.
I The Big Bang Theory har Sheldon flere gange refereret til Spock. Se for eksempel klippet herunder, hvor han kommer i besiddelse af en serviet, som Leonard Nimoy har tørret sig om munden med.