Star Trek-legende skal være med i The Big Bang Theory

· 1 min læsning

De fem nørder, som udgør kernen i komedieserien The Big Bang Theory får besøg af en af deres helt store helte i et af de kommende afsnit.
For Leonard Nimoy har sagt ja til en lille rolle i det afsnit af The Big Bang Theory, som sendes på amerikansk tv den 29. marts. Nimoy var en af de bærende figurer i den legendariske originale Star Trek serie, hvor han spillede rollen som Spock.
Jim Parsons rolle som Sheldon i The Big Bang Theory er besat af Nimoy, og derfor kan vi nok vente noget af en reaktion, når de to mødes i slutningen af komediens igangværende sæson.
Siden Star Trek, der begyndte i 1966, har Nimoy haft mere end svært ved at løsrive sig fra rollen som Spock, der siden er blevet noget af en kult-figur. På det seneste har Nimoy i stedet specialiseret sig i at lægge stemmer til animerede figurer, men han havde for to år siden en rolle, der fyldte 8 afsnit af sci-fi serien Fringe.
I The Big Bang Theory har Sheldon flere gange refereret til Spock. Se for eksempel klippet herunder, hvor han kommer i besiddelse af en serviet, som Leonard Nimoy har tørret sig om munden med.
 

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning