Starz skal lave dramaserie om Marco Polo

Starz har sagt ‘ja tak’ til at lave en 10 episoder lang dramaserie over den italienske opdagelsesrejsende Maro Polos fascinerende liv.
Det skriver Deadline.com.
Serien bliver skrevet af John Fusco, der blandt andet har skrevet filmene Hidalgo (der har Viggo Mortensen i hovedrollen) samt de legendariske Young Guns film tilbage i slutningen af 1980’erne. Marco Polo bliver af Starz beskrevet som et storslået eventyr, der følger Marco Polo i hans tidlige år, hvor han arbejdede for den mongolske militærleder Kublai Khan.
Marco Polo var storkhanens fremmeste spion, ambassadør og opdagelsesrejsende, for hvem han rejste østen rundt og vendte tilbage med masser af fantastiske historier.
Dramaserien om hans liv bliver fyldt med politisk forræderi og forbudte forhold, hvorfor Marco Polo undervejs får rigeligt brug for både sine fantastiske rejsefortællinger og sine kampsportsfærdigheder, skriver Deadline.com.
Der er med andre ord lagt op til en action-præget dramaserie med masser af muligheder for fantastiske billeder fra det fjerne østen.
– Marco Polo har været inspiration til mange fantasifulde fortællingen igennem tiden, og vi synes virkelig, at John Fuscos manuskript puster liv i Marco Polos fantastiske historie, siger Chris Albrecht, der er øverste chef for Starz ifølge Deadline.com.
Marco Polo levede fra 1254 til 1324 og var en italiensk handels- og opdagelsesrejsende. Han er i dag især kendt for sine rejser til Kina og Østen, rejser der dog i dag er draget en vis tvivl om, hvorvidt de overhovedet fandt sted.