Steve Carell er færdig med The Office

Carell har optaget sin sidste scene som Michael Scott i den populære komedieserie The Office.
Han var allerede på vej som filmstjerne inden han for alvor blev kendt som ‘ham fra The Office’. Men nu tager Steve Carell konsekvensen, og kvitter sit tv-job for at hellige sig filmene.
Det lå faktisk allerede klart før den nyeste sæson begyndte optagelserne, da Carell medlte ud, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med The Office for en ottende sæson. Men nu er det blevet virkelighed, for fredag havde Michael Scott sin sidste i dag i det fiktive papirfirma Dunder Mifflin.
Rainn Wilson, der spiller papirsælgeren og rødbedefarmeren Dwight Schrute i The Office, skrev på sin twitterprofil, efter sidste scene var i kassen:
– Steve Carell’s sidste dag på The Office. Og komikkens engle græder.
Det er ikke kun Rainn Wilson, som kommer til at savne Carell. Hans figur, Michael Scott, har været den helt store drivkraft i serien, der nu mangler en ny decideret hovedfigur. Men serien fortsætter og fans må vente i spænding på hvem der skal overtage rollen som manager i Scranton-afdelingen af Dunder Mifflin.
På rygteplan har navne som Will Arnett (Arrested Development), Will Ferrell (SNL, Anchorman, mfl.) og Danny McBride (Eastbound and Down) været nævnt som afløser, men der mangler stadig en officiel udmelding. Den britiske komiker Ricky Gervais, som stod bag den originale engelske udgave af serien, har offentligt meldt ud, at han meget gerne ser Arnett i en rolle i serien. Gervais har også sagt, at han ikke selv kunne finde på at overtage rollen.