Steve Carell: Svært at sige farvel til kontoret

I sidste uge løb det sidste afsnit af The Office, med Steve Carell som verdens bedste chef, over de amerikanske tvskærme.
Efterfølgende har Steve Carrell talt ud om de sidste dage på settet hos Ellen Degeneres, i hendes talkshow.
Og selvom Carell egentlig følte sig helt klar til at forlade kontoret til fordel for en større filmkarriere, blev det mere følelsesladet end ventet, at optage de sidste scener.
– Det blev mere følsomt end jeg havde regnet med. Jeg vidste i over et år at jeg skulle forlade serien efter denne sæson og jeg troede jeg var forberedt, men jeg blev overrasket over hvor bitter-sødt det var. Alle græd og det var lidt svært, siger Carell.
I syv sæsoner har Steve Carell været den store stjerne i tvserien. Og venskaberne var det sværeste at forlade, fortæller Carell.
– Det er mine venner, jeg følte det som om jeg stod foran at dimittere fra en uddannelse mens alle mine venner stadig manglede et år på skolen.
Steve Carell optog de sidste scener til The Office for fire uger siden, og han nyder lige nu ikke at have et fast arbejde der skal passes hver dag.
– Der kan gå hele dage hvor det eneste jeg gør er at stå op, køre børnene i skole og hente dem igen, drikke kaffe og læse avisen. Jeg tror simpelthen bare jeg er en doven person, fortæller Carell til Ellen Degeneres med et smil.
Men det med dovenskaben passer vist ikke helt. I hvert fald har Carell allerede færdiggjort én ny film, og der er yderligere to på vej i de kommende år. Så det bliver heldigvis muligt at se noget til verdens bedste chef, selvom han har forladt The Office.