Stjerneinstruktør insisterer på at lave tvserie om Hulk

Historien om forskeren Bruce Banner, der bliver udsat for stråling og efterfølgende udvikler sig til et grønt monster når han bliver vred, har allerede været tvserie én gang før. Det var i slutningen af 1970’erne, men nu kommer Hulk tilbage.
Det er filminstruktøren Guillermo Del Toro, som har lavet Hellboy-filmene og Pans Labyrint, der er ved at genoplive Hulk som tvserie. Han får hjælp til udviklingen af en af mændene bag Sci-fi serien Battlestar Galactica, David Eick.
Hulk-projektet er lige nu under udvikling, så det er småt med detaljerne. Men serien skal være mere realistisk.
– Jeg kan ikke afsløre meget, men vi vi l få Hulk til at eksistere i den virkelige verden. Vi vil undersøge hvordan det er at gennemgå den process i virkeligheden, siger Del Toro.
Del Toro vil forme sin udgave af Hulk efter både Stan Lee og Jack Kirbys klassiske tegneserie og efter de nyere tegneserier af Jeph Loeb.
– Jeg synes virkelig Jeph Loebs tegneserier var fænomenale. Jeg håber at vi i løbet af serien kan udforske Hulk på samme grundige måde som det bliver gjort i tegneserierne, forklarer Guillermo Del Toro.
Stjerne-instruktøren samarbejder med den amerikanske tvstation ABC om projektet, og det er meningen at den nye Hulk tvserie skal debutere næste efterår, altså i 2012 sæsonen – såfremt den altså bliver til noget.