Stjerner fra Scrubs og Will & Grace genforenes på tv

Der er for tiden godt gang i en klassisk tv-disciplin: Genforening af skuespillere der før har spillet sammen i andre serier. Både Scrubs-fans og Will & Grace elskere kan glæde sig til gensyn.
I 9 sæsoner af komedien Scrubs spillede Zach Braff og Donald Faison bedste venner i rollerne som J.D. og og Turk.
Scrubs lukkede og slukkede i 2010 og siden har der været rygter om en genforening af seriens skuespillere. Og nu er der taget et lille skridt på den vej.
For Donald Faison, der spillede rollen som Turk i Scrubs, har fået sin egen komedie, der hedder The Exes. Og i den kommer Zach Braff nu på besøg – måske for at genoplive en af tvhistoriens større bromances.
I The Exes spiller Donald Faison en sportsagent, der lever livet i overhalingsbanen. Zach Braff har fået rollen som tennis-talentet Chuck Freeney, som Faison får i sin stald. Men det viser sig, at tenniskometen måske har mere end bare venskabelige følelser for sin agent. De to mødes i et af de sidste afsnit i den igangværende sæson 2 af The Exes. Det skriver Tvline.
Will & Grace genforening i serien Smash
Også fans af Will & Grace, der lukkede i 2006, kan se frem til et gensyn med et par af seriens stjerner. Debra Messing, der spillede Grace, spiller nu en hovedrolle i Broadway-serien Smash, som handler om livet bag kulisserne på en musical om Marilyn Monroe.
Nu skal Sean Hayes, der spillede Jack McFarland i Will & Grace, være med i Smash på mere permanent basis. Han har fået en gennemgående rolle i sæson to, som filmstjernen Terrence Falls, der skal have sin debut på Broadway-scenen, skriver Deadline.