Stopper alle stjernerne? Patrick Dempsey forlader Grey's Anatomy

Den populære tvserie Grey’s Anatomy kan være på vej mod et – måske – afgørende punkt; en af seriens store stjerner, Patrick Dempsey, har til det italienske Vanity Fair magasin fortalt, at den kommende ottende sæson bliver afslutningen på hans engagement i tvserien.
– Det bliver min sidste. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske for de andre karakterer, men for mig er det slut, har Dempsey ifølge Tvline.com sagt til Vanity Fair. Han uddyber:
– Det er en underlig fornemmelse at stå med, for det har været fantastisk og en stor del af mit liv. Men jeg kan ikke se mig selv i det mere, siger altså Patrick Dempsey.
Seriens skaber Shonda Rhimes fortalte tidligere til Tvline.com, at den kommende sæson kunne betyde et farvel til en lang række af seriens faste stjerner, så måske seriens mange fans skal til at vænne sig til en række nye ansigter – eller berede sig på, at serien måske helt stopper. Rhimes fortalte således, at hun angriber den kommende sæson, som om det vitterligt var den sidste – ikke blot for Patrick Dempsy, men også for seriens øvrige stjerner, Ellen Pompeo, Sandra Oh, Chandra Wilson og Justin Chambers.
– Det bliver måske sidste tur i manegen for flere af dem, det ved man aldrig. Jeg ved det virkelig ikke og jeg forestiller mig ikke at vide det; alle har et individuelt valg at træffe, og det har jeg fuld forståelse for. Alle er i spil, siger Sandra Rhimes til Tvline.com.
Rhimes kommer også med en lille teaser for den kommende sæson, da hun på spørgsmålet om, hvad der sker, hvis Patrick Dempsey stopper og Ellen pompeo bliver, svarer:
– Jeg føler at Meredith (Pompeo, red.) og Derek (Dempsey, red.) er bestemt for hinanden, og vi skal nok sørge for, at det også ender sådan, håber jeg – medmindre en af dem dør eller noget.
Uanset så er der lagt op til lidt af en ændring for ABCs populære tvserie efter næste sæson. Følg med i udviklingen her på tvserie.dk.