Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble
Hulus Fleischman is in Trouble er baseret på bogen af Taffy Brodesser-Akner

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother, er de senste to navne til at sige ja tak til roller i den kommende miniserie Fleischman is In Trouble.

Fleischman Is In Trouble har allerede Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Adam Brody og Claire Danes på rollelisten i serien, der er baseret på fortfatter Taffy Brodesser-Akner’s storsælgende debutroman.

Hvorfor er Fleischman i problemer?

Historien handler om en nylig single Toby Fleischman, spillet af Jesse Eisenberg, der kaster sig over datingapps med meget større succes end den han havde på det traditionelle kødmarked, inden han blev gift.

Tobys kone Rachel, Claire Danes, forsvinder og efterlader ham med børnene og uden skyggen af forklaring på hvor hun er taget hen - eller om hun har tænkt sig at vende tilbage.

Nu må Toby prøve at balancere sit nye liv, gamle venner, rollen som alene-forældrer, en forfremmelse og adgangen til alle de mange kvinder, der findes i New York. Undervejs opdager Toby, at han aldrig finder ud af hvad der er sket med Rachel før han kigger oprigtigt på hvad der skete med deres ægteskab.

Kommer måske på Disney+

Fleischman Is In Trouble bliver lavet af den amerikanske tvstation FX, der nu er ejet af Disney, efter opkøbet af 20th Century Fox. I USA bliver serier fra FX primært vist på streamingtjenesten Hulu, men der er en pæn sandsynlighed for, at vi herhjemme kan få lov at se Fleischmann Is In Trouble på Disney+ under Star-kategorien.

Joshua Radnor er nok mest ekendt fra rollen som Ted Mosby i How I Met Your Mother, men han er også aktuel overfor Al Pachino i Prime Video serien Hunters. Christian Slater var en stor del af Mr. Robots succes men har senest slået folderne i Inside Job og Dr. Death.