Superhelteserien Heroes bliver genoplivet

Save the cheerleader, save the world! Det er fire år siden NBC trak stikket på serien Heroes, der havde opnået kultstatus blandt hardcore fans, men aldrig formåede at holde fast i det store, brede publikum.
Heroes handlede om helt almindelige mennesker, der pludselig opdagede, at de havde ikke-helt almindelige evner, der bragte dem samme i et forsøg på at redde verden.
Den første sæson af Heroes var en stærkt underholdende sci-fi oplevelse, men allerede i sæson 2 tabte serien pusten. Nu får den dog chancen igen, for tv-stationen NBC har valgt at genoplive serien. Det betyder, at der i 2015 kommer 13 nye afsnit, som fortæller en selvstændig historie i Heroes universet.

Heroes-bagmændende vender tilbage

Skaberen af Heroes, Tim Kring, har fået opgaven med at lede Heroes Reborn tilbage til tv-skærmen. Men resten af detaljerne om seriens tilbagevenden er der ellers lagt låg på, så vi ved ikke om nogle af seriens originale stjerner også vender tilbage. NBC siger kun, at de bestemt ikke udelukker, at nogle kendte ansigter viser sig i serien.
Inden de 13 nye afsnit af Heroes Reborn får premiere, vil NBC lancere en webserie, der genintroducerer os til universet og de primære karakterer.
Heroes er stadig en af de bedste sælgende tv-serier nogensinde, med flere end 10 millioner solgte DVD’er.