The Big Bang Theory: Bliver Leonard og Penny nu endelig forlovede?

I den femte sæson af The Big Bang Theory spurgte Leonard faktisk Penny om hun ville giftes med ham. Det skete dog ved et uheld og lige midt en tur i høet, så der fik han et klart nej.
Men det betyder ikke, at den dør er lukket for evigt. Faktisk kommer emnet nok op igen i et af de kommende afsnit – det der handler om Valentines Day, siger en af seriens hovedpersoner.
– I næste uge går vi i gang med at optage vores Valentines-afsnit og det er et vigtigt afsnit for Leonar og Penny. Der er måske endda en der går ned på ét knæ, siger Johnny Galecki, der spiller rollen som Leonard Hofstadter i The Big Bang Theory, til THR.com.
Sidste gang var det Leonard, der spurgte Penny om hun ville giftes, så det er hendes tur til at tage initiativet, mener Galecki.
– De sidste par sæsoner har handlet en del om hendes (Pennys) manglende følelsesmæssige evner, og det har gjort hendes karakter mere fyldig. Man kunne godt tro at det ofte var Leonards skyld, men han har faktisk været en ret god partner for hende, siger Johnny Galecki.
Både Johnny Galecki og Kaley Cuoco, der spiller rollen som Penny, har tidligere udtalt, at de tror Leonard og Penny ender sammen, men at de begge skal modnes lidt inden det kan ske. Og det er måske netop det, der er sket nu.