The Glee Project virker - ny stjerne er fundet

Glee goes X Factor!
Som du tidligere har kunnet læse her på tvserie.dk, så har folkene bag hitserien Glee taget utraditionelle metoder i brug for at finde seriens næste stjerne: de har lavet The Glee Project, som er en X Factor lignende konkurrence, hvor vinderen får en helt outstanding præmie: en rolle i Glee!
Og måske er der bonus allerede. I et interview med eonline.com fortæller Glee-producer Ian Brennan, at The Glee Project har fundet en meget interessant person, som han har store forventninger til.
– Reality showet har castet en karakter, der er meget spændende. Jeg kan ikke engang røbe, om det er en fyr eller en pige, men vi er meget, meget glade for muligheden for at tilknytte denne person til Glee. Det bliver virkelig, virkelig godt og super interessant – noget vi slet ikke havde tænkt på. Personen kommer til at tilføje en virkelig, virkelig fantastisk humoristisk dynamik, siger Ian Brennan.
Vinderen af The Glee Project får i første omgang en rolle, der spiller med i syv afsnit af serien, men dermed er det ikke udelukket, at finder man den rette kandidat, kan det blive til meget mere end det.
Du kan læse mere om The Glee Project, se videoer, læse blogs og meget andet via linket her.