The Killing begynder forfra i sæson 3

Joel Kinnaman, der spiller rollen som politimanden Stephen Holder i The Killing, spår, at serien skal genstartes, når sæson 2 er slut.
I det danske forlæg, Forbrydelsen, handler hver sæson om en forbrydelse, der skal opklares. I The Killing har man i stedet valgt at mordet på den unge pige Rosie Larsen, skulle vare hele de to første sæsoner.
– Serien må genstarte sig selv. Det bør være ligesom det første sæson i en ny serie, hvor det er sin egen serie, og ikke baseret på den danske serie mere, forklarer Joel Kinnaman.
Når Rosie Larsens morder er fundet er der mulighed for at lade serien udvikle sig i en ny retning. For der er masser at bygge på i de afsnit der allerede er vist.
– Vi har investeret en masse i vores karakterer og vi vil se hvordan de fortsætter deres rejse. Jeg har det som om Sarah Linden (spillet af Mireille Enos) og Stephen Holder lige er begyndt, siger Joel Kinnaman til TVLine.
Jo længere vi kommer ind i serien, des sjovere havde Joel Kinnaman det med at spille rollen som Stephen Holder – en rolle som Søren Malling spillede i den danske udgave af Forbrydelsen.
– Sæson 2 var sjovere for mig at spille med i, fordi rammen for den første sæson var, at de ønskede at sende publikum et sted hen hvor de ikke vidste om de kunne lide min karakter. De vidste ikke om han var en skidt fyr, forklarer Kinnaman.
Sæson to af The Killing er netop overstået i USA – men det er stadig ikke bekræftet en eventuel tredje sæson af serien.