The Killing-stjerne forsvarer skandale-afslutning

OBS: Har du ikke set det sidste afsnit af The Killing? Der kan være afsløringer her du hellere ville have undværet.
Finalen af the Killing fik de amerikanske tv-anmeldere op af stolen. Desværre for serien, var det ikke for at dele flere af de roser ud, der ellers var mange af, da serien debuterede for snart tre måneder siden.
For selvom tvstationen AMC igennem hele sæsonen havde stillet i udsigt, at man i The Killing skulle finde ud af hvem der myrdede Rosie Larsen, så sluttede sæson ét af serien uden en morder  – den lille detalje får seerne tidligst i sæson to, der kommer til næste år.
Selvom kritikken er haglet ned over serien siden finalen sluttede, så forsvarer seriens hovedperson, det amerikanske svar på Sarah Lund, Meireille Enos nu, at The Killing sluttede som den gjorde.
– Jeg synes det var fantastisk. Jeg ved det var kontroversielt, men jeg synes sådan en cliffhanger var et klogt træk, det får publikum til at komme tilbage til næste sæson, siger Enos til tvline.com.
Folkene bag The Killing fastholder, at de ikke synes de har ført seerne bag lyset, ved at undlade at afsløre Rosie Larsens morder. Men de er ikke mere standhaftige i den overbevisning, end at hovedforfatteren Veena Sud nu siger, at morderen helt sikker bliver fundet i næste sæson.
– Vi stillede i begyndelsen spørgsmålet ‘hvem myrdede Rosie Larsen’? Vi sagde ikke, at du ville få svaret efter 13 afsnit. Men jeg vil gerne forsikre fans om, at de vil popdage hvem der dræbte Rosie Larsen i sæson to, siger Veena Sud, ifølge tvline.com.