The Killing stjerne lander rolle i politi-serien Castle

Richard Castle er krimiforfatter, og han hjælper en afdeling af politiet i New York med at opklare mordsager – og så bruger han sagerne som inspiration i sine bøger. Det, og forfatterens spirende forhold til en kvindelig detektiv, er omdrejningspunktet i drama-serien Castle, der lige nu kan ses på den danske tvkanal Tv2 Zulu.
Hovedrollerne i Castle bliver spillet af Nathan Fillion (Firefly, Desperate Houswives) og Stana Katic (Quantum Of Solace). Men i Castle sæson 4 får Nathan Fillion en ny kærste, som kommer direkte fra den amerikanske udgave af Forbrydelsen, The Killing.

Kristin Lehman skifter The Killing ud med Castle

Kristin Lehman har også været med i serierne Prison Break og The X-Files


Det er Kristin Lehman fra the Killing, der skal være med i Castle sæson 4. Hun skal spille en sofistikeret forsikrings-efterforsker, som Richard Castle bliver interesseret i, og hun kan få en håndfuld episoder i den kommende Castle sæson.
Det er ikke første gang Kristin Lehman skal spille overfor Fillion – det gjorde hun også i den kortlivede dramaserie Drive, der kun overlevede seks afsnit i 2007.
The Killing stjernen er ikke den eneste gæst i den nye Castle sæson. Også William Atherton (Die Hard) og Michael Dorn (Star Trek) har sagt ja til roller i den fjerde Castle sæson, der begynder 19 september.