The Matrix instruktører laver ny Sci-Fi serie på Netflix

Andy og Lana Wachowski skal debutere på tvskærmen. De to søskende, der stod bag The Matrix-trilogien, har lavet en aftale med Netflix om at lave serien Sense8.
Sense8 er en science fiction serie på 10 afsnit, der vil debutere på Netflix i 2014 – med den ret vage beskrivelse: en gribende fortælling om forbundne sind og jagende sjæle.
Det er første gang de to instruktører kaster sig over tv-genren. Siden den store succes med The Matrix har det været svært for de to at trække lige så mange folk i biograferne. Filmene Speed Racer og V for Vendetta blev ikke store hits i biografernes billetluger og det ser det heller ikke ud til, at deres seneste storfilm Cloud Atlas gør.
Men Sense8 har været længe undervejs og serien bygger på et paradoks med kød på, lyder det fra de to instruktører.
– En sen aften for flere år siden havde vi en samtale om hvordan teknologi på samme tid forener og opdeler os. Det er ud af det paradoks at Sense8 blev født.
Sense8 er det seneste skud på stammen for Netflix, der bliver ved med at producere originalt indhold til streaming for abonnenterne. Senest havde tjenesten premiere på House of Cards med Kevin Spacey og til maj kommer fjerde sæson af Arrested Development.