The Mentalist stjerne lover en spændende sæsonfinale

Owain Yeomain, der spiller Rigsby i krimiserien The Mentalist, skruer op for forventningerne til finalen på seriens fjerde sæson.
– Det er en af de store, siger Owain Yeomain og forklarer:
– Patrick Jane (spillet af Simon Baker) bryder virkelig grænserne den her gang, og han ender med at skyde….nogen, siger Yeomain ifølge tvline.com.
Og det skyderi som Yeomain omtaler er angiveligt et centralt element i det The Mentalist-stjernen kalder ‘den mest action-pakkede finale til dato’.
I finalen kommer vi også til at hilse på en tidligere Entourage-stjerne. For Emmanuelle Chriqui har landet en gæsterolle i The Mentalist, som en Las Vegas-servitrice. Hun melder sig snart ind i serien, og det er i en helt anden rolle en den Sloane vi kender fra Entourage.
– Hun repræsenterer på en måde Patrick Jane på hans lavpunkt. Der er en hel side af ham, som vi aldrig har set, men som vi kommer til at se nu, forklarer Owain Yeomain.
Finalen på The Mentalist sæson 4 bliver sendt den 17. maj. The Mentalist er for længst blevet forlænget med en femte sæson, der kommer til efteråret 2012.