The Office bløder: Endnu en stjerne fra kontoret får sin egen serie

Alle stjernerne i The Office har kontraktudløb efter den igangværende sæson af komedien om folkene fra papirproducenten DunderMifflin.
Og hvis det ikke er nok til at starte rygter om seriens lukning, så kan flere nyheder om stjerneflugt nok gøre arbejdet.
Som du kunne læse her på tvserie.dk for nylig, så arbejder holdet bag The Office på at give Rainn Wilsons karakter Dwight Schrute en solo-serie, hvor han skal drive bed and breakfast på rødbedefarmen.
Men også Mindy Kaling, der spiller Kelly Kapoor i The Office, har landet en ny hovedrolle. Og det selvom hun både har skrevet flere end 20 afsnit af The Office og været producer siden 2008.
Hendes nye komedieserie har endnu ikke fået et navn, men den handler om en ung Bridget Jones-agtig gynækolog (Mindy Kaling) der er omgivet af hysteriske mødre og et problematisk privatliv.
The Office sendes på kanalen NBC mens den nye serie får chancen hos Fox, så hvis gynækolog-serien får en fuld sæson, er det mere end sandsynligt, at Mindy Kaling siger helt farvel til DunderMifflin.
Det er meningen, at Mindy Kaling skal producere og spille hovedrollen i den nye serie, ligesom hun selv har skrevet det første afsnit.