The Office: Pam bliver gravid i den kommende sæson

Jim og Pam fandt endelig sammen i fjerde sæson af  The Office og de fik da også ret hurtigt et barn. Men nu er der et mere på vej, afslører Jenna Fischer, der spiller Pam i serien. Årsagen? Fischer er blevet gravid i virkelighedens verden, og den graviditet bliver skrevet ind i den nye sæson af The Office.
– Pam vil være gravid når sæsonen begynder. Pam og Jim (John Krasinski) stak af sammen på Valentines dag, og historien er, at de undfangede barnet ved den lejlighed, og at det bliver holdt hemmeligt indtil kontoret er tilbage efter sommeren, siger Jenna Fischer til New York Magazine.
Jenna Fischer fortæller også, at det faktisk var på den selv samme Valentines dag hun og manden Lee Kirk prøvede at blive gravide langt væk fra papir-kontoret i Scranton.
Det bliver også til et gensyn med James Spader i den kommende sæson af The Office. Spader spillede en lille rolle i afslutningen af seriens seneste sæson, og den rolle får han lov at gentage – i hvert fald i en kort periode.
Til gengæld er der endnu ikke noget nyt om hvem der skal være ny permanent chef på kontoret, efter Steve Carell forlod serien i sidste sæson. Alle de andre skuespillere er stadig tilknyttet The Office, og det virker som om en del af den kommende sæson kommer til at gå med at finde den helt rigtige aftager for verdens bedste chef.