The Walking Dead sæson 2 smadrer seertals-rekorder

Søndagens amerikanske premiere på The Walking Dead sæson 2 slog alle seer-rekorder hos AMC.
Flere end 11 millioner levende, amerikanske tvseere havde i søndags tunet ind på AMC og sæsonpremieren på The Walking Dead sæson 2. Dermed slog den populære zombie-serie ifølge AMC en mere end ti år gammel rekord for kabel-tv.
Det specielle ved rekorden er det relativt høje seertal for målgruppen 25-54, der ifølge AMC er på 4,2 mio. seere, hvilket er meget højt for en kabel-tv kanal som AMC. Til sammenligning havde sæsonpremieren imponerende 38 procent flere seere end serien gennemsnitligt havde i hele sæson 1.
– The Walking Dead er en af de sjældne type tv-programmer, der rammer både en kerne af fans af selve genren og også det brede publikum, der simpelthen bare er på jagt efter en rigtig god, karakter-båret historie, siger direktøren for AMC, Charlie Collier, ifølge Tvline.com.
– At The Walking Dead nu er det mest sete drama i kabel-tv’s historie, er svimlende – præcis ligesom vores zombier, siger Charlie Collier.
Der er altså alt mulig grund til at se frem til den danske premiere på DR HD, hvor du fra på søndag og frem kan se The Walking Dead sæson 1 og 2.
Skal du klædes godt på til premieren, kan du også læse tvserie.dk’s anmeldelse af The Walking Dead sæson 1 lige her.