The Walking Dead-stjerne: Sæson 2 bliver stadig vildere

Man skulle måske tro, at en tvserie om en flok mennesker, der slås for at overleve en zombie-epidemi havde al den action der skal til.  Men det er ikke tilfældet med The Walking Dead. I hvert fald er der plads til mere endnu.
For sæson 2 af The Walking Dead, der lige nu holder vinterpause, skruer op for action-delen og ned for kedelige dialoger, når serien vender tilbage med nye afsnit tidligt næste år. Det siger en af seriens stjerner, Norman Reedus, der spiller Daryl Dixon i The Walking Dead.
– Jeg kan fortælle, at når vi vender tilbage med anden halvdel, så er folk færdige med at snakke! Det bliver fyret op under krudtet. Der kommer mere action, lover Norman Reedus ifølge daemonstv.com.
I forhold til at The Walking Dead handler om nogle få overlevendes kamp mod kødædende zombier, er der forbavsende meget snak i serien. Men det er der nødt til at være, siger Norman Reedus.
– Jeg ved godt, at når folk ser serien, så vil de have flere zombier og mere død. Men der er nødt tiul at være noget snak, ellers kunne det lige så godt være Transformers, forklarer Reedus.
Vi må vente længe på at finde ud af om der kommer fart på zombie-krigen, for først 12. februar venter anden halvdel af The Walking Dead sæson 2.
The Walking Dead bliver heldigvis vist på DR HD, der lige har taget hul på sæson 2.