The Wire stjerne: Jeg skylder serien al min succes

The Wire var den mest kritiker-roste tvserie fra 2002 til 2008. Det skyldtes blandt andet, at The Wire insisterede på høj realisme og på solide skuespillere. En af de mest brugte ansigter i The Wire var den britiske skuespiller Dominic West. Han nyder lige stor succes på film, men han giver æren videre til The Wire.
I fem sæsoner spillede Dominic West politibetjenten Jimmy McNulty i The Wire. Det har givet ham en karriere i dag, siger han:
– The Wire er alene skyld i at min profil blev løftet, eller at nogen som helst følger mig i dag, siger Dominic West til New York Magazine.
– I begyndelsen havde meget få set The Wire og David Simon (seriens skaber, red) måtte slås hårdt for at få den fornyet efter første sæson. Nu, takket være dvd-bokse, er The Wire snart ti år gammel og har ikke mistet sin appel.
Dominic West har efter The Wire været med i film som 300, Oscarvinderen Chicago og spillet overfor Julia Roberts i Mona Lisa Smile.
Lige nu har Dominic West gang i en ny serie kaldet The Hour, der er en spion-thriller, der foregår i England under den kolde krig.