Tina Fey: 30 Rock nærmer sig sin afslutning

Det kan godt være, vi ikke får så pokkers meget mere fra 30 Rock. Det fortæller skaberen og hovedrolleindehaveren i komedieserien, Tina Fey.
Tina Fey var i torsdags gæst i ABC talkshowet The View, hvor hun blandt andet blev udspurgt om en serie ret kryptiske tweets fra en anden 30 Rock stjerne Alec Baldwin, der blandt andet på det sociale netværk har skrevet, at han ‘Forlader NBC lige i rette tid’.
Det har fået en række amerikanske medier til at tvivle på, om Alec Baldwin ville stoppe på 30 Rock før tid. Tina Fey bekræftede på The View, at Alec Baldwin med sine tweets refererede til den formentlig snarlige afslutning på komedien 30 Rock, der lige nu er i gang med sin sæson 6.
Både Tina Fey og Alec Baldwin har forlænget deres kontrakter til også at omfatte 30 Rock sæson 7, problemet er bare at NBC endnu ikke har besluttet, om 30 Rock sæson 6 er seriens sidste.
– Så vidt jeg ved, så forlader han (Alec Baldwin, red.) ikke showet. Vi bliver alle ombord helt indtil det er slut. Jeg tror bare, at han mente, at afslutningen på showet snart bliver synlig i horisonten, siger Tina Fey ifølge TVguide.com, og understregede efterfølgende, at showet efterhånden allerede har kørt i snart seks år.
– Vi kan jo ikke lave det her show i 35 år
Om den nuværende sæson er den sidste, blev vi ikke meget klogere på, men ud fra de to hovedpersoners udtalelser at dømme, skal vi i hvert fald ikke forvente mere end maksimalt en syvende sæson fra tv-holdet på den fashionable adresse 30 Rockefeller Plaza i New York.