Tina Fey og Alec Baldwin fortsættter: 30 Rock får endnu en sæson

Tina Feys komedie 30 Rock, der har Alec Baldwin og hende selv i hovedrollerne, får endnu en sæson. Men så slutter det også med en time-lang finale næste forår.
Der har været en del tovtrækkeri om fremtiden for komedieserien. Alec Baldwin har således været tilbageholdende med at underskrive en ny kontrakt med serien, og seertallene er ikke hvad de har været. Men tvkanalen NBC vil alligevel give 30 Rock en mulighed for at slutte ordentligt af.
I denne sæson debuterede 30 Rock først lige efter nytår, frem for efter sommerferien. Men det bliver lavet om til næste sæson. 30 Rock skal vises hele efteråret hver torsdag aften, sammen med komedierne The Office, Parks And Recreation og Up All Night.
Dog  har tvkanalen NBC ikke meldt ud, om den sidste sæson får fuld længde, altså 22-24 afsnit, eller der bliver tale om en kortere finaleomgang.
Det var NBC chefen Robert Greenblatt som fremlagde planerne for den kommende sæson. Og han sagde samtidig, at kanalen håber at kunne blive ved med at arbejde sammen med 30 Rock skaberen Tina Fey i mange år endnu, skriver nyhedsbureauet AP.