To amerikanske sportsstjerner er med i Entourages sidste sæson

Der er seks uger til de sidste afsnit af komedieserien Entourage begynder at løbe over de amerikanske tvskærme. Selvom der endnu ikke er dukket nyt video eller billedmateriale op fra serien, så er der gang i svingdøren med kendte, der viser deres ansigter i et af de sidste otte afsnit.
I denne uge er turen kommet til de to amerikanske baseball-stjerner Alex Rodriguez og Mark Teixeira. De to New York Yankees-spillere har sagt ja til at spille små roller, hvor de angiveligt skal hjælpe Turtle med hans idé om at åbne en udgave af den legendariske New York restaurant Don Peppe’s, i Los Angeles. De to bold-millionærer skal være potentielle investorer i Turtles restaurant-projekt.
Mark Teixeira blev spottet af sladderavisen New York Post, da han besøgte Entourage-holdet på optagelserne i Los Angeles i sidste uge.
I historien om Entourage er de fire hovedpersoner oprindeligt fra New York, så det virker plausibelt at de prøver at hente hjælp fra nogle af byens store kanoner, i deres forsøg på at blive til noget i Hollywood. Sæson 8 af Entourage får premiere den 24. juli.
HBO har lavet en helt kort teaser-video for den kommende sæson – men den giver nu ikke noget information om hvad vi kan glæde os til at se Ari Gold (Jeremy Piven), Eric Murphy (Kevin Connolly) og Vincent Chase (Adrian Grenier) rode sig ud i.

Long Lead Tease