To nye fast med i Glee - se hvem der ryger ud

Der er både gode og dårlige nyheder til de mange fans af succes-serien Glee. Der er nemlig udskiftninger i rollebesætningen forud for den kommende tredje sæson af serien.
Darren Criss (Blaine Anderson) og Harry Shum Jr. (Mike Chang) har begge fået faste roller og fuldtidskontrakter med Glee – ud ryger Chord Overstreet (Sam Evans), da Ryan Murphy, skaberen af Glee, har valgt ikke at benytte sig af den option, som holdet bag havde for at opgradere Overstreets kontrakt til en fast aftale.
Dog er der ifølge deadline.com gode muligheder for, at Chord Overstreets karakter Sam Evans, der kom til fra en anden skole, kan vende tilbage som gæstestjerne ind imellem. Overstreet bekræftede selv, at der var noget under opsejling, da han – lettere kryptisk, dog – skrev på sin Twitter-profil, at han var ked af at (skole-) året sluttede.
– Det har været et godt år. Virkelig ærgerligt det er ovre. Tid til sommer og nye begyndelser, skrev Chord Overstreet på Twitter.
Med i den nye sæson kommer også vinderen af det omtalte Glee Project. Som tidligere fortalt her på tvserie.dk har folkene bag showet fundet en særdeles interessant person, som de virkelig ser frem til at få med i selve Glee.
Folkene bag den Golden Globe vindende tvserie har fornylig meldt ud, at der kommer til at være flydende udskiftning i rollebesætningen, da alt andet ville være ulogisk, eftersom serien foregår på en amerikansk High School.
Flere af seriens faste karakterer begyndte som andenårs-elever, og Ryan Murphy har da også allerede fortalt, at flere af dem, populære eller ej, vil blive udskiftet efter tredje sæson. Til Tvline.com uddybede Ryan Murphy sin beslutning, der mødte spredt kritik i de amerikanske medier.
– For mig handler showet om den måde, du udtrykker og præsenterer dig selv på, når du som ungt mennesker er på vej ud i verden. Og ønsker vi virkelig at have en ottende-års studerende med? Den eneste måde nogen af karaktererne kan få lov at blive ombord, er hvis de dumper, og det er selvfølgelig altid en mulighed. Jeg tror for eksempel Brittany får ret elendige karakterer, siger Ryan Murphy.
Der er altså masser at glæde sig til for seriens fans, når den nye sæson får amerikansk premiere til september.