Tom Cruise-film bliver til tvserie

Næsten 20 år efter Tom Cruise havde enorm succes i filmatiseringen af John Grishams Firmaets Mand, bliver der nu lavet en tvserie over historien. NBC forhandler om rettighederne.
eOne Television, SPT networks og Paramount Pictures er allerede godt i gang med forberedelserne til hvad der kan blive et hit over det meste af verden. På baggrund af samarbejdet mellem eOne og SPT er serien nemlig allerede sikret at blive sendt i en lang række lande i hele verden via Sony’s netværk. På det hjemlige marked forhandles lige nu med NBC om rettighederne til de foreløbigt planlagte 22 afsnit af The Firm, skriver deadline.com.
Paramount Pictures er med i serien, fordi de producerede den Oscar-nominerede film Firmaets Mand med Tom Cruise og Gene Hackman i hovedrollerne tilbage i 1993 og derfor har en del af rettighederne bag historien.
Serien starter 10 år efter filmen sluttede. Hovedpersonen er stadig den unge advokat Mitch McDeere, som Tom Cruise spillede i filmen tilbage i 1993. Filmen handlede om, hvordan McDeere nedlagde et stort advokatfirma, der arbejdede for Chicagos mafia. Serien samler historien op 10 år efter, hvor McDeere og hans familie kommer ud af politiets vidnebeskyttelses-program, hvor de har levet en meget beskyttet tilværelse. Fast besluttet på at vende tilbage til sit tidligere liv, finder familien dog hurtigt ud af, at ikke blot gamle fjender lurer i horisonten, også nye trusler venter forude.
Tvserien The Firm er skrevet af John Reiter, der har fået stor hjælp af forfatteren bag den oprindelige historie, John Grisham. Castingen til The Firm er begyndt, og det forventes, at optagelserne begynder i juli måned.